follow us: https://www.linkedin.com/company/inreco-remix-srl

follow us: https://www.facebook.com/Inreco-Remix-Srl-110427430542707 


Tisztelt Partnerünk!

2018. május 25.-vel kezdődően, az Európai Unió valamennyi országában életbe lépett a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679/EU rendelet.

A rendelet szabályaihoz igazodtunk, és úgy véljük ez egy alkalmas pillanat önnek arra vonatkozó tájékoztatására, hogy társaságunk megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket hozott az INRECO REMIX SRL (Kft.) társaság adatbázisában található elérhetőségek védelmére, amelyeket közvetlenül az ügyfél, szolgáltató, együttműködő/ bedolgozó előzetes levelezése során vagy nyilvános jellegű információs közegben történő közzététel folytán szereztünk. Biztosítjuk a felől, hogy az INRECO REMIX SRL (Kft.) társaság kizárólag akkor dolgozza fel a személyes jellegű adatokat, ha erre törvényes alap létezik.

Megfelelő megoldásokat szeretnénk találni minden olyan problémára, amelyet Ön, az INRECO REMIX SRL (Kft.) társaság általi személyes adatok feldolgozására vonatkozóan felvet, hogy a jövőben is folytathassuk a jó együttműködési viszonyt.

Amennyiben nem szeretné, hogy az Ön elérhetősége (név, e-mail cím és telefon) megtalálható legyen az INRECO REMIX SRL (Kft.) társaság adatbázisában, megkérjük az inreco@inreco.ro címre küldjön egy erre vonatkozó felkérést.