INRECO az útépítés szakértője

follow us: https://www.linkedin.com/company/inreco-remix-srl

follow us: https://www.facebook.com/Inreco-Remix-Srl-110427430542707 

Az Inreco Remix Srl. az útépítés területén elsősorban a pályaszerkezeti rétegek újrahasznosításával, hidegmarásával foglalkozik. Az újrahasznosítás kiterjed az aszfaltrétegek helyszíni melegremix eljárással, továbbá a pályaszerkezeti rétegek hidegremix technológiával történő felújítására. A burkolatmarások során elsősorban aszfaltmarást, betonmarást, finommarást és csiszolómarást végzünk korszerű, Wirtgen típusú marógépeinkkel. 

Ezeken túlmenően Társaságunk jelentős mértékben részt vállal a különböző vonalas és logisztikai létesítmények, bevásárló központok, parkolók földmunkáinál a nem megfelelő bedolgozhatósággal, teherbírással, tömörséggel rendelkező talajok, talajjavító rétegek talajkezelésében, talajjavításában. Fontos szerepet játszik cégünk életében a gépesített padkaterítés, útszélesítés, melynél a hatékonyság növelésével és a kézi munkaerő visszafogásával az átfutási idők és a forgalomzavarás mértékének csökkentése érhető el. 

Ugyancsak a termelékenységet segíti az impactoros technológiával végzett betontörés, betonrepesztés, illetve a töltésalapozásoknál, töltésépítéseknél, egyéb földmunkáknál alkalmazható mélytömörítés is. A mélytömörítéssel a termett talaj, vagy a földmű 0.4 - 2.0 m-es rétege tömöríthető, miáltal az esetlegesen fellépő káros süllyedések, konszolidációs idők csökkenthetők. Az eljárás eredményesen alkalmazható mind vonalas, mind terület jellegű létesítmények (csarnokok, bevásárló központok, logisztikai építmények) esetén.